Logga in | Gå med nu 
Europa > Østerrike > Kärnten > Villach >

Stor karta

 Varit där 0 |   Fantastisk plats 0 |   Vill åka dit 0 |   Skriv en recension 0 |  

Villach er en by i delstaten Kärnten i sørlige Østerrike, nær grensa til Slovenia. Byen er framfor alt vokst opp som et jernbane- og veiknutepunkt hvor jernbanelinjene og veiene fra Slovenia, Wien, Italia og Tyskland møtes. Villach er den nest største byen i Kärnten.

Villach er godt kjent for sitt karneval som blir sendt på offentlig fjernsyn i hele Østerrike. Villach er ganske en gammel by med røtter tilbake til romertiden (da byen ble kalt Santicum). Byen ble tungt bombet under andre verdenskrig og som ødela mange deler av byen.

Villach er en ganske liten by, så det er lett å komme seg rundt til fots. Drosjene finner en i nærheten av jernbanestasjonen og i sentrum av byen, nær Hauptplatz.

Villacher fremkomstmuseum har antikviteter som er verdt å se og å utforske,
om en er interressert i slikt.

På Landskron Slott finner en restene av den gamle festningen Landskron som er på toppen av en ås , 676 m høy. En stor del av slottet ble ødelagt av en brann i det 19. århundre, men noen deler er fortsatt der og noen av hallene kan besøkes. Det er også en restaurant der, og hver tirsdag kveld er det en spesiell " middelaldersk " middag servert av servitører kledd i tidsriktige kostymer. Utsikten fra slottet er fantastisk.

Falkejakt på Landskron Slott finner du i en del av slottet er nå huser flere rovfugler. De kan sees i burene, men enda bedre er å se dem fly, noe som er mulig to eller tre ganger om dagen, avhengig av årstid og for vær og vind . Demonstrasjonene varer i ca 40 minutter, guidingen er på tysk, men selv en som ikke forstår et ord kan en imponeres av å se ørn, hauker og ugler fly like over hodene deres.

Klokketårnet på St. Jakob, i kirken St James (sognekirken Villach) har en imponerende klokketårn, 94 meter høy. Det er den høyeste i Kärnten og sitt nåværende utseende og høyde kan dateres tilbake til 1847. Besøkende kan klatre de 239 trinnene til toppen og nyte den fantastiske utsikten.

Hvis du ønsker å få ut, prøv Faak, en vakker innsjø noen kilometer utenfor Villach. Faaker Lake er en av de varmeste innsjøene i Østerrike med vanntemperaturer på rundt 27 grader om sommeren. Faaker innsjøen kan nås med buss eller tog. Togene går til Lake Faak (turen tar ca 20 minutter) fra sentralbanestasjonen (i ukedagene er det et tog annenhver time), er et friluftsbad bare 10 minutter fra den lokale jernbanestasjonen.

Byen har flere kjøpesenter med mange butikker.
Populära hotell

  #1 Apartments am See Dom...
  #2 Holiday Inn Villach
  #3 Hotel City Villach
  #4 Romantik Hotel Post
  #5 Thermenhotel Karawank...
  #6 Wellness und Geniesse...Sponsrade länkar fra Abby, The Traveler
Hitta billiga flyg - Opodo.se
www.opodo.se

Jämför billiga flyg. Boka ditt flyg billigt, enkelt och säkert idag


Expedia - Låga priser och stort utbud
expedia.se

Spa, Familjesemester, Lyxiga Semester, Billiga Semester, All Inclusive Vacations vi har de


Emirates.com - Emirates Airline
emirates.com

Boka ditt flyg på Emirates.com. Incheckning och välj din plats online.


Abby The Traveler
Ger information och tips om platser runt om i världen...
Om oss | Privacy | Användarvillkor | Bli Medlem | Ägare  

Copyright  2012 - 2019