Logga in | Gå med nu 
Oseania > Fiji >
Stor karta

 Varit där 0 |   Fantastisk plats 0 |   Vill åka dit 0 |   Skriv en recension 0 |  

Fiji er et sant tropeparadis med eksotiske strender hvor palmene lener seg dovent ut over den hvite sanden, hvor den skyfrie himmelen speiler seg i det azurblåe vannet, og hvor korallrev i fantastiske farger har et yrende liv under vann. Med et herlig klima, kombinert med en vakker natur, ligger forholdene til rette for mange flotte opplevelser. Her har du alle muligheter til virkelig å nyte ferie-livet.

For nordmenn flest er Fiji synonymt med eksotiske strender, blått hav og et avslappet liv i skyggen av palmene, og de som besøker landet blir ikke skuffet for virkeligheten er ikke fjernt fra drømmen om sydhavet. Men Fiji har mye mer å by på!

Dette øyriket består av 300 vakre øyer, spredd over et enormt havområde. Bare vel hundre av øyene er bebodd og noen kommer kun til syne ved lavvann. Her er store, fjellendte øyer – men også mange mindre vulkan- og koralløyer. Hovedstaden Suva ligger på Viti Levu, som er frodig og grønn med orkidéavlinger, sukker- og bananplantasjer og høye fjell i innlandet.

Fiji har en rik historie påvirket av forskjellige kulturer. Her kan du se Beqafolket utføre sine mystiske ritualer mens de går på glødende kull, og være med på kveldsunderholdningen ”meke” hvor trommer kaller til fest med tradisjonelle sanger og spyddans. Fijis varierte natur gjør at øygruppen har mye å tilby. Her er det vanlige stillehavsmiljøet med lange, hvite strender, kokospalmer, krystall-klart vann og rev og laguner fylt med fisk og koraller i alle regnbuens farger. Men du finner også høye fjell dekket av urgammel regnskog. Turismen utgjør en stadig større andel av Fijis økonomi, og det er et stort og variert tilbud for store og små.

Fiji har et stabilt tropisk klima, og temperaturen ligger jevnt over på 25 grader. På en varm sommerdag kan det godt bli over 30 grader, men selv på en kald vinterdag er det sjeldent temperaturen faller under 20 grader. Unntaket er høylandet hvor det kan bli betydelig kaldere, spesielt om natten. I perioden desember til april regner det mest, men mindre regnbyger forekommer hele året.
Populära destination

  #1  SuvaAbby The Traveler
Ger information och tips om platser runt om i världen...
Om oss | Privacy | Användarvillkor | Bli Medlem | Ägare  

Copyright  2012 - 2022